Fotografie

Home / Fotografie

Fotografie

De fotografie is de basis van al mijn werk. Zo begon ik in 2011 voor mijzelf en ben ik nu inmiddels wildlife filmer. Goede fotografie is ook de essentie van het maken van mooie filmbeelden naast perfecte kennis van het onderwerp. Met mijn foto’s probeer ik korte verhaaltjes te laten zien. Dit kan een vos zijn tijdens een storm op het wad in een hek maar ook wesp die de haren uit een nachtvlinder haalt voor zijn nest! Hoe mooier het verhaal hoe beter de foto. Deze manier van fotograferen vergt veel tijd, kennis en voorbereiding. Mijn foto’s worden verkocht in de Beeldbank Buiten-Beeld maar u kunt mij ook zelf benaderen voor beelden.

In mijn database vindt u een uitgebreide selectie:

https://www.pbase.com/ruurdjellevanderleij

Workshops fotografie

Wanneer het aantal vogels in het najaar weer toeneemt in mijn tuin bent u welkom om een 1 op 1 workshop te volgen. Behalve het maken van leuke vogelfoto’s van bijvoorbeeld Grote bonte specht, groenling of sijs ,  laat ik u deze ochtend ook kennis maken met mijn werkwijze. Hoe het licht de sfeer van mijn foto’s vaak bepaald en hoe je met kleine details je foto’s naar een hoger niveau tilt. Setting en achtergrond bepalen de foto, de vogel maakt het slechts af. We werken vanuit mijn verwarmde schuur inclusief koffie, Thee en lunch.

Wilt u meer informatie over een lezing, een persoonlijke workshop tuinvogelfotografie in mijn tuin of over het bestellen van een foto, neem dan contact op via het contact-formulier.